Toekomstige leiders, Medici en medewerkers lezen met de smartmethode

SmartReading Blended. Blended betekent gemixt leren. Met Blended leren mix je verschillende leervormen tot één leervorm. De eerste stappen in je eigen tempo online doen. Een mix van online en klassikaal de beste technieken leren.

De blended training SmartReading is uniek van opzet. Door middel van video’s, animaties, oefeningen en communicatie met ons, ga je studieboeken, rapporten, vakliteratuur en andere teksten razendsnel lezen en beter begrijpen. In de beide klassikale dagen is deze techniek sinds 1992 bewezen. Je leest en onthoudt een boek van 250 pagina’s in 2 tot 3 uur!

  • Waarom? – Up to date blijven met de nieuwste informatie
  • Hoe? – Blended, klassikaal of online de smartmethode leren
  • Wat? – Sneller lezen, meer onthouden en beter begrijpen
  • Integratie – Door de nieuwste ‘brein technieken’
  • Toekomst – Creatievere oplossingen creëren

Dyslexie en je toekomst met smartReading

Door de nieuwe automatisering van het lezen met de smartmethode ga je visueel lezen. Hierdoor heeft de smartmethode een gunstig effect op dyslexie.

De beste leestechnieken zijn in SmartReading samengebracht waardoor je direct resultaat bereikt..

Aangepast om het snel onder de knie te krijgen

De geavanceerde opzet zorgt ervoor dat je de smartmethode gemakkelijk en snel onder de knie hebt. Je leest met de smartmethode net zo gemakkelijk online informatie.

Bouw aan je toekomst met smartReading

ONLINE KLASSIKAAL OEFEN PERIODE KLASSIKAAL

Deel 1 – online

Het eerste deel is online. Je ontvangt stapsgewijs uitleg en oefeningen middels leuke video’s en animaties.

Deel 2 – klassikaal

In de klassikale setting leer je de gehele smartmethode, lees je een deel van een eigen gekozen informatief boek en doe je een boekbespreking in een kleinere groep over het gelezen gedeelte. Dit geeft vertrouwen voor deel 3.

Deel 3 – oefenperiode

Dit is de oefenperiode waarin je 3 informatieve/studie boeken van ongeveer 200 pagina’s per stuk met de smartmethode leest. Je besteedt circa 2½ uur per boek. Je hebt toegang tot de gehele onlinetraining.

Deel 4 – klassikaal

Op deze klassikale dag krijg je een opfrisser van de gehele methode. Je gaat mindmaps van de gelezen boeken maken. Aan de hand van je mindmaps doe je een boekbespreking in een kleinere groep. Er is ruimte voor vragen en er volgen aanvullende studietips. Dan sluiten we de dag af. Tijdens en na het online gedeelte is er ondersteuning per skype, telefonisch en/of per e-mail.

Buitengewone vaardigheid voor Medici,
het bedrijfsleven en studerenden.

Managers, leidinggevenden en eigenlijk een ieder die veel moet of wil lezen. De student op welke onderwijsinstelling dan ook.

Een boek of dezelfde hoeveelheid tekst aan rapporten of vakliteratuur uitlezen in een ¼ van de tijd en serieus veel meer weten. Wanneer je naast je werk een studie doet ga je stukken slimmer studeren? In de smartmethode zijn de beste en uniekste leestechnieken samengebracht waardoor je direct resultaat bereikt. Je leest en onthoudt een boek van 250 pagina’s in 1 tot 2 uur!

Resultaten

Je zal visueel lezen en slimmer studeren waardoor je makkelijker analyses maakt en verbanden legt. Minder tot geen last meer hebben van dyslexie. Met SmartReading blended ga je jouw ‘leescentrum‘ activeren. Hierdoor lees je visueel, gaat je concentratie omhoog, lees je sneller en ga je meer onthouden.

Je leest en onthoudt een boek van 250 pagina’s in 2 tot 3 uur!

Bouw aan je toekomst met de smartmethode

Dion van der Sterren
“Inspirerende en boeiende training. Mijn leessnelheid en begripsvermogen zijn verbluffend toegenomen. Nooit gedacht dat ik dit zou kunnen. De vaardigheden die ik heb geleerd kan ik ook toepassen op andere gebieden. Door de training heb ik plezier in lezen gekregen en verslind ik boeken als nooit te voren”.

Minder tot geen last meer hebben van dyslexie.

Een geweldige keuze voor toekomstig lees- en studiemateriaal

  • Investering – € 295,-

  • Aantal deelnemers – Maximaal 15 deelnemers
  • Duur – De training duurt twee dagen. Tussen de 1e en 2e dag zitten circa 4 weken
  • Tijden – De tijden zijn van 09:30 tot 17:00 uur. Een dag heeft 3 pauzes voor koffie, lunch en thee.
  • Vooraf – Het online gedeelte in je eigen tempo. Je doet 2 oefeningen. Dit gedeelte duurt ± 2 uur
Zakelijk / Organisatie
Zaterdagen in Lisse
€ 295,- inclusief nazorg (indien nodig) inclusief de online training en lunch
 
dag 1 -  zaterdag 02 september
dag 2 -  zaterdag 16 september
Lowietje, Heereweg 10, 2161 AG Lisse
dag 1 -  vrijdag 08 september
dag 2 -  vrijdag 22 september
Lowietje, Heereweg 10, 2161 AG Lisse
dag 1 -  zaterdag 07 oktober
dag 2 -  zaterdag 28 oktober
Lowietje, Heereweg 10, 2161 AG Lisse
dag 1 -  vrijdag 10 november
dag 2 -  vrijdag 01 december
Lowietje, Heereweg 10, 2161 AG Lisse
dag 1 -  zaterdag 11 november
dag 2 -  zaterdag 25 november
Lowietje, Heereweg 10, 2161 AG Lisse
 

Wat je krijgt:

Nieuwe leer- en leesstrategieën
Nieuwe leesovertuigingen
Het levert tijdwinst op
Unieke leermethode
Motiverende e-mails
Zeer gekwalificeerde trainer
Cursusmateriaal, ook online
Twee interactieve, inspirerende cursusdagen
Je leert bijzondere concentratietechnieken. Naast heel snel lezen leer je dus ook hoe je eenvoudig je concentratie kunt verhogen.
Vluchten heeft met ons ‘oudste brein’ te maken, het Reptilian Brain. Dit staat weer in verband met stress. Wanneer je veel werk ziet zorgt je brein voor een vluchtreactie oftewel een stressreactie. De beide hersenhelften werken op halve kracht en je ervaart dat het langzaam gaat. Door de beste technieken van de smartmethode zal je brein niet in de vluchtreactie gaan. Je leert mindfullnes te lezen. Zie meer informatie over de hersengolven. Er wordt zeker geleerd hoe hiermee om te gaan.
Ja, je leest en begrijpt alles. Het is zeker niet zo dat je diagonaal door de teksten gaat. Veel snelleestrainingen leren je dit. Koppensnellen, skippen, diagonaal lezen, sneller ‘pratend’ lezen etc. Onze gepatenteerde methode leert je om alles, meer visueel, te lezen. Het begrijpen van wat je leest doe je met je bewuste kortetermijngeheugen. Het onthouden en reproduceren doe je met een combinatie van je korte- en langetermijngeheugen. Met SmartReading ervaar je dat je meer vertrouwen krijgt in je langetermijngeheugen. Deze combinatie werkt zeer betrouwbaar. Je zult ervaren dat je de informatie op detailniveau kunt herinneren. Je tijdmanagement verbetert en het levert bovendien een grote kostenbesparing op.
SmartReading is heel handig voor je bij het studeren. Je verhoogt je begripsvermogen en dus het onthouden van het bestudeerde materiaal. Je concentratie neemt aanzienlijk toe. Het studeren kost minder moeite en minder tijd in vergelijking met eerst.
Ja, wij geven garantie! Wij hebben een ‘geld-terug-garantie’ voor je. Ben je na de eerste dag niet overtuigd van onze methodiek, dan krijg je zonder vragen je inschrijfgeld minus 10% terug. Uit ervaring weten wij echter dat SmartReading ook voor jou een uitkomst biedt. Zie ook de films en luister wat deelnemers vertellen. Zij zijn de mensen die het eerst ook niet geloofden en sceptisch waren. Wanneer je die gezien hebt wordt het voor jou waarschijnlijk ook geloofwaardig. Bel gerust en ik leg je met plezier uit wat SmartReading is en hoe het werkt. Tel.: 0252 518537.

De gehele brein benadering voor beter resultaat!

Betaal na ontvangst van een factuur

Voor de open inschrijving kun je je hier inschrijven en veilig de online betaling doen.
De factuur factuur volgt. Laat het ons weten wanneer je een vaag hebt.


Locatie van de training

Hotel restaurant Lowietje Heereweg 10, 2161 AG Lisse

SmartReading Blended

Ontvang geheel vrijblijvend een voorstel. Prijs in-company verschilt.

Locatie van de training

Lowietje

Heereweg 10, 2161 AG Lisse

Google maps

Klik op de map

TRAINERS

Paul van der Velde
Paul van der VeldeSenior Trainer / coach

Wordt ook één van de 225.000+ deelnemers van Global Edutainment

Trainingen die je carrière bevorderen.