Waarom SmartReading?

Wat je ook doet als ouder, wanneer je kind plezier maakt, makkelijker leert en vol zelfvertrouwen de grote wereld in stapt is dat van onschatbare waarde. Of we het nu leuk vinden of niet, de kinderen van vandaag groeien op in een heel andere wereld dan de generaties voor hen. Of het nu gaat om inspireren, motiveren of simpelweg ervoor zorgen dat de ander zich gezien en veilig voelt, alles draait om het vergroten van kennis.

Nu ook met online ondersteuning!

We kennen allemaal voorbeelden van kinderen die het geweldig vinden om te lezen en heel makkelijk kunnen leren. En waarbij alles vanzelf lijkt te gaan, Je kent vast ook kinderen die precies het tegenovergestelde meemaken. Die het leren moeilijk vinden, die de motivatie om te lezen kwijtraken en geen zelfvertrouwen meer hebben. Stel jij eens voor dat deze kinderen wel weer de motivatie krijgen om te leren. Die plezier ervaren door te lezen en daarmee sterker in het leven staan omdat hun zelfvertrouwen groeit en groeit. Dat zou toch super gaaf zijn, nietwaar? Is dat een droom? Nee, dat is SmartReading.

  • – Je studeert subliem en met veel meer plezier
  • – In twee dagen klassikaal de smartmethode leren
  • – Technieken om sneller te lezen, meer te onthouden en beter te begrijpen
  • – Voor je het weet kan je het door de nieuwste ‘brein technieken’
  • – Studeer voor de rest van je leven een stuk gemakkelijker

Door de nieuwe automatisering van het lezen met de smartmethode ga je visueel lezen.

Hierdoor heeft de smartmethode een gunstig effect op dyslexie.

Wil je weten hoe dat zit? Kijk dan naar de volgende korte film.

Wat is SmartReading?

SmartReading is anders dan andere trainingen in leer- en leesvaardigheden. SmartReading is een methode die als sinds 1992 bestaat en al door tienduizenden mensen gebruikt wordt om sneller te leren en te lezen. Met SmartReading leer je je brein anders te gebruiken zodat je visueel gaat lezen en makkelijker onthoudt wat je gelezen hebt. Hierdoor leer je de wereld om je heen beter te begrijpen, word je zelfverzekerder en krijg je meer zelfvertrouwen. De mensen die SmartReading gebruiken koppelen nieuwe informatie makkelijker aan de kennis die zij al hebben en voelen zich vrijer en meer gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Bouw aan je toekomst met smartReading

De logica van het SmartReading proces word je duidelijk. Je leert jouw leescentrum te activeren waardoor je visueel gaat lezen. Je stress voor proefwerken en tentamens neemt enorm af omdat je merkt dat je de stof begrijpt en weet. Je gaat Mindful lezen en de sterkste studie strategieën toepassen.

Dit is uniek in de smartmethode en vind je nergens anders.

Hoe werkt SmartReading?

Met SmartReading leert je kind technieken hoe die het brein kan oefenen om snel te lezen en te leren. Met deze technieken leren we hoe je jouw interne dialoog kan gebruiken om sneller nieuwe kennis op te slaan. En je leert de 5 fasen die horen bij de SmartReading methode zodat je aan het eind van de training je eigen leermeester bent geworden. En weet jij hoe je je kennis vergroot, verbanden legt en meer zelfvertrouwen krijgt.

De beste vaardigheid voor studerenden.

Voor de student op welke onderwijsinstelling dan ook.

SmartReading is een methode die eenvoudig te leren is aan leerlingen van groep 7 en 8. Of aan leerlingen in het middelbaar en hoger onderwijs. Of aan volwassenen die problemen ervaren bij het lezen of gewoonweg sneller willen leren lezen. En of je nu het maximale uit het leven wilt halen, of allen van je leer- en leesproblemen af wilt, met SmartReading leer je hoe je dit doet.

Resultaten

Je zal visueel lezen en slimmer studeren, makkelijker analyses maken en verbanden leggen door het mindmappen. Minder tot geen last meer hebben van dyslexie doordat je jouw ‘leescentrum‘ activeert. Hierdoor lees je visueel, gaat je concentratie omhoog, lees je sneller en ga je meer onthouden.

SmartReading is door iedereen te leren. Het maakt niet uit welke opleiding je volgt.
Heb je last van ADHD, een lichte vorm van autisme of ben je dyslectisch? Weet dat je van harte welkom bent!

Bouw aan je toekomst met de smartmethode

Minder tot geen last meer hebben van dyslexie.

Toekomstgericht met de modernste en beste technieken

  • Investering – € 295,-

  • Aantal deelnemers – Maximaal 15 deelnemers
  • Duur – De training duurt twee dagen. Tussen de 1e en 2e dag zitten circa 2 tot 3 weken
  • Tijden – De tijden zijn van 09:30 tot 17:00 uur. Een dag heeft 3 pauzes voor koffie, lunch en thee.

Wat je krijgt:

Nieuwe leer- en leesstrategieën
Nieuw leesovertuigingen
Het levert tijdwinst op
Unieke leermethode
Motiverende e-mails
Zeer gekwalificeerde trainer
Digitaal cursusmateriaal in kleur
Twee interactieve, inspirerende cursusdagen
Ja. Het mindmappen geeft je in combinatie met de smartmethode het ultieme bewijs. Je leest gegarandeerd  3 boeken met de smartmethode en doet slecht 2 tot 3 uur over een boek van ongeveer 250 pagina’s. Door de smartmethode kun je zo snel gaan en weet je veel meer dan voorheen. De smartmethode is niet te evenaren!
SmartReading is heel handig voor je bij het studeren. Je verhoogt je begripsvermogen en dus het onthouden van het bestudeerde materiaal. Je concentratie neemt aanzienlijk toe. Het studeren kost minder moeite en minder tijd in vergelijking met eerst.
De 2-daagse training SmartReading is het beste wanneer je een studie volgt. Met de 2-daagse training ben je op de tweede dag al behoorlijk vertrouwd met SmartReading en ‘durf’ je het ook op de studie toe te passen. Bij studies gaat het vaak om details, verbanden en inzichten.

Op de tweede dag ondervind je dat details, verbanden en inzichten geen probleem zijn en zul je dat ook op je studiemateriaal gaan toepassen. We hebben regelmatig deelnemers die eerder een snelleestraining elders hebben gedaan en weer zijn teruggevallen in hun oude leesgewoonte. Ik wil je die valkuil graag besparen. Je kunt ook de Blended training overwegen. Dan heb je nog een half jaar toegang tot de gehele training online.

De combinatie van SmartReading, het unieke systeem van visueel lezen wat je alleen met SmartReading leert en mindmappen is heel prettig wanneer er moeite is met het verklanken van de woorden en bij spelling van woorden. SmartReading leert je op een visuele manier te lezen i.p.v. het woord voor woord verklankend lezen. Het verklanken neemt enorm af. De ‘automatisering’ van het lezen wordt anders wat een gunstig effect op dyslexie heeft. Bij mindmapping ga je ook op een visuele manier de informatie verwerken. De combinatie SmartReading en mindmappen heeft tot gevolg dat je sneller gaat lezen en je spelling beter wordt omdat het te spellen woord als een visueel geheel wordt gezien. Zonder dat wij het (wetenschappelijk) kunnen verklaren durven wij, na meer dan 20 jaar ervaring, te zeggen dat SmartReading een gunstig effect heeft op dyslexie. Wij horen dit vaak van dyslectische jeugd en volwassenen die de training hebben gevolgd. Zie ook de film over dyslexie.
Ja, wij geven garantie! Wij hebben een ‘geld-terug-garantie’ voor je. Ben je na de eerste dag niet overtuigd van onze methodiek, dan krijg je zonder vragen je inschrijfgeld minus 10% terug. Uit ervaring weten wij echter dat SmartReading ook voor jou een uitkomst biedt. Zie ook de films en luister wat deelnemers vertellen. Zij zijn de mensen die het eerst ook niet geloofden en sceptisch waren. Wanneer je die gezien hebt wordt het voor jou waarschijnlijk ook geloofwaardig. Bel gerust en ik leg je met plezier uit wat SmartReading is en hoe het werkt. Tel.: 0252 518537.

De gehele brein benadering voor beter resultaat!.

Betaal na ontvangst van een factuur

Voor de open inschrijving kun je je hier inschrijven.


Locatie van de training

Mercure Hotel Zwolle

Hertsenbergweg 1
8014BA Zwolle

Dit is vlak bij de snelweg A28, afslag Zwolle Zuid.

Klik op het plaatje voor de route

Wordt ook één van de 15.000+ deelnemers van Global Edutainment

Trainingen die je carrière bevorderen.