Iedereen heeft er baat bij

Wij houden van bewijs en dat doen we al meer dan 30 jaar door de uitstekende boekbesprekingen op de tweede dag.

Wil jij dat ook? Een boek lezen in 2 tot 3 uur en meer weten dan ooit tevoren?

SmartReading leert je een techniek aan waardoor je niet alleen sneller leest maar ook meer onthoudt. Het maakt studeren leuker, creatiever en vooral plezieriger.

Na het volgen van de training kun je 4 tot 10 keer sneller lezen, onthoud je 80% in plaats van gemiddeld 54%. Deze 54% komt uit de metingen die wij al meer dan 20 jaar doen. Je gaat je veel beter kunnen concentreren. Doelgericht haal je relevante informatie uit de tekst. Al met al ben je sneller klaar met studeren waardoor er meer vrije tijd overblijft voor andere boeiende dingen in het leven.

 • – Je studeert subliem en met veel meer plezier
 • – In twee dagen klassikaal de smartmethode leren (Online & klassikaal is ook mogelijk)
 • – Technieken om sneller te lezen, meer te onthouden en beter te begrijpen
 • – Voor je het weet kan je het door de nieuwste ‘brein technieken’
 • – Studeer voor de rest van je leven een stuk gemakkelijker

Door de nieuwe automatisering van het lezen met de smartmethode ga je visueel lezen. Hierdoor heeft de smartmethode een gunstig effect op dyslexie.

Wil je weten hoe dat zit? Kijk dan naar de volgende korte film.

Met de nieuwste brein technieken heb je het snel onder de knie

De opzet zorgt ervoor dat je de smartmethode gemakkelijk en snel onder de knie hebt. Je leest straks ook makkelijk online.

Bouw aan je toekomst met smartReading

Dag 1

 • Korte introductie
 • Bepalen van het doel
 • Grip krijgen op je geheugen, beter gaan onthouden
 • Dat ‘stemmetje’ in je hoofd tot rust krijgen
 • Visueel gaan lezen met de smartmethode
 • Mindmappen

Oefenperiode

 • Het ‘huiswerk’ bestaat uit het lezen van drie boeken lezen
 • informatieve (studie) boeken
 • circa 200 pagina’s per boek
 • Mindmap / uittreksel van de boeken maken
 • Tijdsduur; 2 tot 3 uur per boek

Dag 2

 • Ervaringen delen met elkaar
 • Vragen beantwoorden
 • Opfrissen van de technieken
 • Boekbesprekingen met elkaar doen
 • Afsluiten met extra studietips

Bel indien nodig!

De logica van het SmartReading proces word je duidelijk. Je leert jouw leescentrum te activeren waardoor je visueel gaat lezen. Dit is uniek in de smartmethode en vind je nergens anders. Je stress voor proefwerken en tentamens neemt enorm af omdat je merkt dat je de stof begrijpt en weet. Je gaat Mindful lezen en de sterkste studie strategieën toepassen.

De beste vaardigheid voor studerenden.

Voor de student op welke onderwijsinstelling dan ook.

Jouw studieboeken in no time leren. Je leest je studiemateriaal in een ¼ van de tijd en weet serieus veel meer. Dit komt omdat je met de smartmethode de meest krachtige en unieke leestechnieken leert. Je leest visueel waardoor je direct resultaat merkt in het beter onthouden en begrijpen. Je leest en onthoudt een boek van 250 pagina’s in ± 2 uur tijd!

Resultaten

Je zal visueel lezen en slimmer studeren, makkelijker analyses maken en verbanden leggen door het mindmappen. Minder tot geen last meer hebben van dyslexie doordat je jouw ‘leescentrum‘ activeert. Hierdoor lees je visueel, gaat je concentratie omhoog, lees je sneller en ga je meer onthouden.

SmartReading is door elke student te leren. Het maakt niet uit welke opleiding je volgt.
Heb je last van ADHD, een lichte vorm van autisme of ben je dyslectisch? Weet dat je van harte welkom bent!

Bouw aan je toekomst met de smartmethode

Minder tot geen last meer hebben van dyslexie.

Toekomstgericht en actueel curriculum

 • Investering – € 295,-

 • Aantal deelnemers – Maximaal 15 deelnemers
 • Duur – De training duurt twee dagen. Tussen de 1e en 2e dag zitten circa 2 tot 3 weken
 • Tijden – De tijden zijn van 09:30 tot 17:00 uur. Een dag heeft 3 pauzes voor koffie, lunch en thee.

Wat je krijgt:

Nieuwe leer- en leesstrategieën
Nieuw leesovertuigingen
Het levert tijdwinst op
Unieke leermethode
Motiverende e-mails
Zeer gekwalificeerde trainer
Digitaal cursusmateriaal in kleur
Twee interactieve, inspirerende cursusdagen
Ja. Het mindmappen geeft je in combinatie met de smartmethode het ultieme bewijs. Je leest gegarandeerd  3 boeken met de smartmethode en doet slecht 2 tot 3 uur over een boek van ongeveer 250 pagina’s. Door de smartmethode kun je zo snel gaan en weet je veel meer dan voorheen. De smartmethode is niet te evenaren!
SmartReading is heel handig voor je bij het studeren. Je verhoogt je begripsvermogen en dus het onthouden van het bestudeerde materiaal. Je concentratie neemt aanzienlijk toe. Het studeren kost minder moeite en minder tijd in vergelijking met eerst.
De 2-daagse training SmartReading is het beste wanneer je een studie volgt. Met de 2-daagse training ben je op de tweede dag al behoorlijk vertrouwd met SmartReading en ‘durf’ je het ook op de studie toe te passen. Bij studies gaat het vaak om details, verbanden en inzichten.

Op de tweede dag ondervind je dat details, verbanden en inzichten geen probleem zijn en zul je dat ook op je studiemateriaal gaan toepassen. We hebben regelmatig deelnemers die eerder een snelleestraining elders hebben gedaan en weer zijn teruggevallen in hun oude leesgewoonte. Ik wil je die valkuil graag besparen. Je kunt ook de Blended training overwegen. Dan heb je nog een half jaar toegang tot de gehele training online.

De combinatie van SmartReading, het unieke systeem van visueel lezen wat je alleen met SmartReading leert en mindmappen is heel prettig wanneer er moeite is met het verklanken van de woorden en bij spelling van woorden. SmartReading leert je op een visuele manier te lezen i.p.v. het woord voor woord verklankend lezen. Het verklanken neemt enorm af. De ‘automatisering’ van het lezen wordt anders wat een gunstig effect op dyslexie heeft. Bij mindmapping ga je ook op een visuele manier de informatie verwerken. De combinatie SmartReading en mindmappen heeft tot gevolg dat je sneller gaat lezen en je spelling beter wordt omdat het te spellen woord als een visueel geheel wordt gezien. Zonder dat wij het (wetenschappelijk) kunnen verklaren durven wij, na meer dan 20 jaar ervaring, te zeggen dat SmartReading een gunstig effect heeft op dyslexie. Wij horen dit vaak van dyslectische jeugd en volwassenen die de training hebben gevolgd. Zie ook de film over dyslexie.
Ja, wij geven garantie! Wij hebben een ‘geld-terug-garantie’ voor je. Ben je na de eerste dag niet overtuigd van onze methodiek, dan krijg je zonder vragen je inschrijfgeld minus 10% terug. Uit ervaring weten wij echter dat SmartReading ook voor jou een uitkomst biedt. Zie ook de films en luister wat deelnemers vertellen. Zij zijn de mensen die het eerst ook niet geloofden en sceptisch waren. Wanneer je die gezien hebt wordt het voor jou waarschijnlijk ook geloofwaardig. Bel gerust en ik leg je met plezier uit wat SmartReading is en hoe het werkt. Tel.: 0252 518537.

De gehele brein benadering voor beter resultaat!.

Betaal na ontvangst van een factuur

Voor de open inschrijving kun je je hier inschrijven.


Locatie van de training

Hotel restaurant Lowietje Heereweg 10, 2161 AG Lisse

Locatie van de training

Lowietje

Heereweg 10, 2161 AG Lisse

Google maps

Klik op de map

Wordt ook één van de 225.000+ deelnemers van Global Edutainment

Trainingen die je carrière bevorderen.