CDA ervaringen

Boek ook tijdwinst

Hoor wat Vanita Vanita Attema vertelt!

SmartReading heeft mijn ogen geopend. Scannen, Turbolezen en mindmappen. Zeer toepasbaar bij mijn leerlingen in groep 8. Smart reading heeft mij geholpen mijn politieke stukken, nota’s, verordeningen etc. In een kortere tijd dan normaal tot mij te nemen. Gevolg Tijdwinst!!! Essentieel in de politiek.

Raadslid Vanita Attema tekent haar welverdiende certificaat

Hoor wat Jamiel Arens vertelt!

De afgelopen 3 cursusdagen heb ik als een feest ervaren. Vol eye-openers, leuke gesprekken maar vooral een hele leerzame en goede cursus Smart Reading met Paul als mateloos enthousiaste cursus leider en geweldige feedback, heb ik ervaren dat dit echt heel goed werkt en je vliegt door de literatuur heen. Een aanrader voor iedereen. Van student tot politicus.

Michel Rog – tweede kamerlid

Moest wel een hobbel over om me over te geven ‘aannemend te lezen’. Mindmappen was nieuw, maar heeft structuur. Scannen heeft bij mij geen effect. Turbolezen werkt! Ga +/- 5x zo snel door tekst. Moet zeker blijven oefenen, ben er nog niet, maar wel veel verder gekomen. Hartelijk dank, Michel Rog

Roy Slort Raadslid

Na de eerste training dag was het gevoel er nog niet. Maar door het te blijven oefenen en accepteren dat het goed zou komen, is het op een gegeven moment binnen gekomen. Stel het juiste doendoel en ervaar dat je sneller leest, plezier van lezen groter wordt en niet meer zonder wilt.

Niels Tuijn Raadslid

Vooraf wist ik dat er voor mij veel winst te halen zou zijn om een cursus smartreading te volgen, ik was namelijk een behoorlijk trage lezer. Maar op welke manier en hoe snel dat zou zijn, ik had geen idee. Mijn verbazing was groot dat we ons niet beperkte in snellees-oefeningen, dit was in verhouding heel beperkt. Maar alle andere aspecten die erbij komen kijken hebben mijn ogen geopend. Heb vertrouwen, alle remmen los.

Edwin Krijns Raadslid 

Een mooie cursus die mij vele handvatten heeft gegeven om sneller te lezen en het beter in me op te nemen. Paul is een trainer die met zijn aanstekelijke enthousiasme ook trage lezers als ik aan de praat krijgt.

Raadslid Edwin Krijns tekent zijn welverdiende certificaat