De wereld van het boek komt tot leven

Een web van betekenis en inzicht

Stel je voor dat je kind een boek openslaat en de woorden van de pagina’s als heldere beelden in de geest opduiken, moeiteloos verbonden door een web van betekenis en inzicht.

De wereld van het boek komt tot leven, niet alleen begrijpt je kind de woorden, maar ziet, voelt en beleeft ze ook. Dit is de belofte van SmartReading, een unieke leesmethode ontwikkeld door Global Edutainment, die al sinds 1992 jeugdige lezers transformeert in vertrouwde ontdekkingsreizigers van de geschreven wereld.

SmartReading is niet zomaar een techniek, maar een reis naar zelfontplooiing, ontworpen voor jongeren vanaf 11 jaar.

Op deze leeftijd is hun woordenschat voldoende ontwikkeld om de visuele leestechnieken van SmartReading volledig te omarmen. Maar deze reis hoeft niet alleen te worden ondernomen. Ouders en begeleiders zijn van harte welkom om deel te nemen tegen dezelfde jeugdprijs, een prachtige gelegenheid om een ondersteunende rol te spelen in de educatieve ontwikkeling van je kind.

Laat je kind zich niet langer frustreren door een tekst die niet begrepen wordt, of het constant terug moeten springen en afdwalen. Met SmartReading leert je kind een nieuwe manier van lezen, waarbij de inhoud van een boek na slechts één keer lezen op detailniveau begrijpt. Ook zal je kind ontdekken hoe mindmapping helpt om complexe informatie beter te begrijpen en op te nemen in het geheugen. Deze nieuwe vaardigheden zullen niet alleen de leesvaardigheid versterken, maar ook het zelfvertrouwen een boost geven, waardoor de angst voor cito-toetsen of proefwerken verleden tijd is.

Dyslexie?

SmartReading biedt ook hoop voor diegenen die worstelen met dyslexie. Door het lezen visueel te benaderen en te automatiseren, kan de smartmethode de uitdagingen van dyslexie verzachten, waardoor lezen geen worsteling meer is maar een verrijking.

Bij SmartReading is het resultaat niet alleen het doel, maar ook een belofte. Je kind zal niet alleen vier keer sneller lezen, maar ook 80% van de stof onthouden in plaats van de gebruikelijke 54%. Ze zullen leren om woordgroepen, zinnen en zelfs alinea’s in één keer te lezen, met een verhoogde concentratie en verbeterd geheugen.

Programma

Het programma begint met een introductie op de eerste dag, gevolgd door diverse technieken en oefeningen. Daarna krijgen de deelnemers de tijd om de SmartReading-methode toe te passen op enkele boeken. De tweede dag van het programma is bedoeld om eventuele vragen te beantwoorden en de geleerde technieken op te frissen, afgesloten met een boekbespreking als bewijs dat het werkt. Hoor wat anderen erover vertellen.

Verrijk de toekomst van je kind

Verrijk de toekomst van je kind met de geschenken van sneller lezen, beter begrip en een verhoogd zelfvertrouwen door hen aan te melden voor de SmartReading cursus. Ze zullen niet alleen beter voorbereid zijn op de uitdagingen van het middelbaar onderwijs, maar deze vaardigheden zullen hen ook in hun verdere leven van pas komen. Ze zijn dan voorbereid op de lawine aan online informatie, gedreven door de ontwikkelingen in de kunstmatige intelligentie. Je kind zal leren om effectief informatie te 𝐟𝐢𝐥𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧, te 𝐛𝐞𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐫𝐞𝐧, 𝐯𝐢𝐬𝐮𝐞𝐞𝐥 𝐬𝐧𝐞𝐥 𝐭𝐞 𝐥𝐞𝐳𝐞𝐧 en 𝐛𝐞𝐭𝐞𝐫 𝐭𝐞 𝐨𝐧𝐭𝐡𝐨𝐮𝐝𝐞𝐧. Met gebruik van de nieuwste inzichten wordt het volledige potentieel van het brein benut.

Lezen met de smartmethode is een avontuur vol ontdekkingen en groei

Neem nu een beslissende stap naar een betere leestoekomst voor je kind. Met SmartReading kunnen ze de wereld van woorden betreden als nooit tevoren – een wereld waarin lezen geen taak is, maar een avontuur vol ontdekkingen en groei. Het vermogen om een tekst te lezen en te begrijpen is een van de grootste geschenken die je een kind kunt geven. Geef je kind de tools die ze nodig hebben om deze uitdaging met zelfvertrouwen en enthousiasme aan te gaan.

De reis begint hier, met SmartReading, en de belofte van een betere, meer verrijkende leeservaring voor je kind. Ontdek het verschil dat SmartReading kan maken, en help je kind hun volledige potentieel te bereiken. Schrijf je kind nu in en zie hoe SmartReading hun wereld kan veranderen.