Project omschrijving

Actiegericht leren en doen staan centraal

Een belevenis waar je ook van elkaar leert door actiegericht leren.

 • Praktijkervaringen aangevuld met kennis door de smartmethode levert veel op.
 • Doelen worden gerealiseerd door reflectie en impactvolle vragen stellen.
 • Samen een scherpe vraag- en probleemstelling creëren
 • Samen de passende oplossing vinden en implementeren.

SmartReading

SmartReading leert je visueel lezen waardoor je makkelijker leert, sneller leest, veel meer opneemt en cereatiever wordt. Je leest tijdens de training 3 relevante boeken met de smartmethode. Je doet slechts 2 tot 3 uur over een boek.

Een meervoudige integrale aanpak!

 • Waarom? – De combinatie impact4elkaar en SmartReading biedt op een snelle en heel creatieve manier een weg naar het ontwikkelen van probleemoplossend vermogen.
 • Hoe? – Door van elkaar te leren met de bagage van de gelezen boeken diepgaande analyses met creatieve oplossingen creeren.
 • Integratie – De meervoudige aanpak zorgt ervoor dat je het zo onder de knie hebt.
 • Toekomst – Toekomstige vraagstukken een stuk eenvoudiger oplossen.

Zelfreflectie en samenwerkende vaardigheden zijn  nodig in een ontwikkelproces. De gedachte van impact4elkaar is dat leren, doen en ervaren cruciaal zijn in het succes naar leren en presteren. De meervoudige combinatie geeft een boost aan het oplossingsvermogen.

Ons verhaal in het kort

Impact4elkaar & SmartReading is dé manier om uitdagingen aan te pakken, door van en met elkaar te leren om doelen te bereiken.

DOELEN HALEN DOOR MET EN VAN ELKAAR TE LEREN.

Maatwerk & in-company

Deze training is bij uitstek geschikt als management development traject. Een in-company programma kan afhankelijk van de trainingsvraag en/of de organisatiewens maatwerk worden aangeboden.

De training die je volgt is op vandaag en de toekomst ingericht waarbij er gewerkt wordt met de in de organisatie bestaande actuele onderwerpen.

Hoe je ook werkt, er is altijd een duidelijke gemene deler en dat is hoe je op een creatieve manier problematische vraagstukken oplost.

Doelgroep

 1. Directies
 2. Leidinggevenden
 3. Teams
 4. Medewerkers

Studiewijze ipact4elkaar & SmartReading

Eén van de belangrijkste kenmerken is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met actuele vraagstukken uit de praktijk.

Deze praktijkgerichte training wordt ondersteund met een moderne online leeromgeving vanuit Global Edutainment. Een blended vorm van leren met up-to-date studiemateriaal, praktijkopdrachten, nuttige links en interactieve toepassingen, zoals chats, tests en films.

Praktische inzichten direct toepasbaar in de eigen werkpraktijk!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Impact4elkaar en de smartmethode als uniek trainingsconcept

Meer impact op strategie en organisatie en gebaseerd op de eigen, vaak complexe en onzekere, praktijk.

Deze training helpt je met het ontwikkelen van probleemoplossend vermogen, creativiteit, zelfreflectie en samenwerkende vaardigheden.

De inspirerende training is voor deelnemers die:

 1. creatieve oplossingen willen vinden door te doen
 2. gemakkelijk en snel nieuwe kennis tot zich willen nemen
 3. een krachtige methode en instrumenten willen inzetten bij een verander- of leiderschapsprogramma

Een uitgelezen leerfilosofie voor organisatieontwikkeling, gericht op individuele- en collectieve verandering en in het verlengde daarvan op verandering van gedrag in teams.

Bouw aan je toekomst, samen impact4elkaar en SmartReading

Kennis is een deel van je wereld, het doen een ander deel. Impact4elkaar en smartReading is buitengewoon doeltreffend.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Vrijblijvend voorstel

Vrijblijvend voorstel, klik hier

TRAINERS

Paul van der Velde
Paul van der VeldeSenior Trainer/coach
Ik heet Paul van der Velde en ben vader van drie kinderen in de leeftijd eind twintig en begin dertig. Alle pubertijd zaken, andere crises hebben we meegemaakt. Als trainer & coach mag ik inmiddels dertig jaar andere mensen optrekken. Zoveel verschillen en toch ook zoveel overeenkomsten. Het is altijd fijn om met anderen te praten. Vanuit mijn achtergrond als internationaal gecertifeerd NLP trainer, master in ‘The Science of Mind’, Action Learning en nog veel meer hoor ik veelvuldig dat ik in staat ben om ‘het oude’ met ‘het nieuwe’ te verbinden. Ik kijk er dan ook naar uit met je te werken. Met verbindende groet, Paul
Corjan van der Veen
Corjan van der VeenSenior Trainer/coach
Ik heet Corjan van der Veen en ben vader van drie kinderen in de puberteit. Naast mijn interim-werkzaamheden binnen het onderwijs, heb ik mijn MBA afgerond met een major in veranderkunde. Om mijn kennis beter te kunnen plaatsen in groepen heb ik de Action Learning opleiding afgerond. Deze combinatie maakt dat ik naast het bouwen aan verandering, ook in staat ben om mensen te bewegen om vragen te stellen. We denken graag in oplossingen om daarmee op korte termijn winst te maken. Door goede vragen te stellen kom je verder in de fase, waar het probleem ontstaan is. Op deze manier kun je de onzichtbare problemen achter de zichtbare problemen onderzoeken en daarmee de lange termijn winst gaan halen. #Durftevragen en ik neem je mee in de wereld van Action Learning. Hartelijke groet, Corjan

Wordt ook één van de 15.000+ deelnemers van Global Edutainment

Trainingen die je carrière bevorderen.