Ik raad je aan SmartReading te doen omdat het mij heeft geholpen aan een nieuwe kijk op lezen!

 

De cursus SmartReading was een bijzondere ervaring. En geen alledaagse. Gooi alles wat je weet van lezen overboord en geef je over. Het is zó superhandig, dat ik me afvraag waarom niet iedereen dit leert. Allemaal aan de SmartReading zou ik zeggen! Het is ‘waanzinnig’!

 

Ik raad je aan om te gaan ‘SmartReaden’ omdat het je helpt op relatief eenvoudige wijze de doelen die je jezelf bij het lezen van het boek gesteld hebt te verwezenlijken.

 

Voornamelijk zijn concentratie en eenvoud de kernwoorden die bij mij opkomen.

 

Er is een (informatie-) wereld voor me opengegaan! Weet zeker dat het me veel gaat opleveren. In het begin van de training ben je sceptisch en klinkt het allemaal te mooi om waar te zijn. Aan het einde van de eerste dag merk je echter al verschil. Na het lezen van 3 boeken met de Smart Methode merk je dat het echt helpt en werkt.

 

Je onthoud meer dan je zelf had verwacht. Zelfs kleine details. Een echte aanrader dus. Kinderen zouden het op de basisschool al moeten leren.

 

Ik raad je aan om SmartReading te doen, je bespaart echt superveel tijd en hebt in no time een overzicht en inzicht waar je normaal 3x zo lang over zou doen.

 

Beste buurman,
Ik raad je de cursus “SmartReading” van Global Edutainment aan omdat deze echt werkt.
Ik ben tenminste 4x zo snel gaan lezen. Je buurman.

 

De training was erg duidelijk, ik vond het een hele prettige tempo.
Doe vooral een keer mee met de cursus!

Zie: ervaringen