SmartTyping – De nieuwe manier van blind leren typen!

Voorkomen is beter dan genezen

  • Lukt het je niet om de motivatie of discipline te vinden een online typecursus te doen?
  • Heb je veel typwerk aan brieven, administratie enzovoort?
  • Zit je op school veel achter je computer?
  • Wil je de vervelende gevolgen van RSI vermijden?
  • Heb je last van dyslexie?

SmartTyping is de oplossing voor jongeren en volwassenen.
Geen vervelende motivatieproblemen meer door 4 uur klassikale training.

Zakt het lood je in de schoenen omdat het online aanleren eerder een last is dan dat het leuk is om te doen? Geen nood, in 4 uur tijd weet je de toetsen gegarandeerd blindelings te vinden. Daarna is het leuk om je snelheid en accuratesse te zien groeien. Omdat je na de 4 uur durende breinvriendelijke training de toetsen blindelings weet te vinden is het online oefenen met ons systeem een pretje geworden.

Voor hen die beweren dat het niet in 4 uur kan?

Zie de lijst aan referenties en inmiddels over de duizenden mensen die SmartTyping hebben gedaan.

Voor de jongeren
Wanneer je kind blind en met tien vingers kan typen haalt het betere resultaten op school. Omdat de concentratie niet meer uitgaat naar het toetsenbord is er veel meer aandacht voor de inhoud van een schoolopdracht. Dat geeft een behoorlijke voorsprong. Het maken van werkstukken en boekverslagen wordt leuker. Je zult versteld staan van de prestaties van je kind dat ook nog eens meer tijd over houdt voor andere leuke dingen.

Ben je een pappa of mamma?
Ben je een ouder die ook snel zou willen kunnen typen? Doe dan mee met je kind.

Zie het onderzoek van Dr. Henny van der Meijden van de Radbout Universiteit.
Deze vind je op smarttyping voor de jeugd, klik hier.

Voorkom RSI
Typ je met twee vingers dan kijk je waarschijnlijk voortdurend naar het toetsenbord. De afwisseling beeldscherm versus toetsenbord belast je nekspieren. Doordat je geen tempo maakt zit je langer achter de computer. Je moet je werk af krijgen en neemt daardoor geen rustpauzes. Heb je wel eens koude handen achter je computer? Dat komt doordat de circulatie in je lichaam minder goed functioneert en de afvalstoffen minder snel worden afgevoerd. Hierdoor ontstaat een verhoogde kans op RSI. Leer je SmartTyping dan typ je blind met 10 vingers zonder naar het toetsenbord te kijken. Je bent eerder klaar en hebt tijd over voor de broodnodige rust.

Heb je last van dyslexie?
Door de breinvriendelijke SmartTyping methodiek ondervinden mensen met dyslexie dat het aanleren van blind en snel kunnen typen gemakkelijker gaat. Logopedisten en remedial teachers weten uit ervaring dat mensen met dyslexie veel profijt hebben van een typecursus. Wanneer je door je dyslexie ook moeite hebt met lezen, kijk dan eens naar SmartReading. Een snelleesmethode die ook uit de ontwikkeling van het breinvriendelijk leren is ontstaan.

Een SmartTyper zit niet gebogen over het toetsenbord de juiste toetsen te zoeken. Het automatisme wordt een soort ‘lezen met je vingers’ Het lijkt op hele woorden typen in plaats van letter voor letter.

De omgekeerde wereld
SmartTyping gaat uit van de kracht en efficiency van je brein. Je leert eerst de karakters en hun positie op het toetsenbord in je brein te verankeren, waarna je brein de fijne motoriek aanstuurt. Dit in tegenstelling tot conventionele (online)typetrainingen, waarin je de motoriek net zo lang herhaalt totdat je brein dit herkent en opslaat. Dat kost veel meer tijd en brengt weinig plezier.

Onze ervaring is dat je sneller leert wanneer je ook plezier hebt in het leerproces. SmartTyping biedt je dit plezier gegarandeerd!

Na de training (4 uur) ga je gedurende 3 weken oefen in ons online follow-up systeem. Een kwartier tot half uur per dag op een prettige manier je snelheid en nauwkeurigheid opbouwen. Na 6 weken heb je een progressie van gemiddeld 20% gemaakt ten opzichte van je startsnelheid. Wij belonen je met een officieel SmartTyping certificaat.

Schrijf vandaag nog in en typ over 6 weken sneller dan voorheen!