Ja.

  1. Daarom genieten sinds 1992 alweer over de duizend mensen van SmartReading met zéér veel resultaat. De Universiteit Nijmegen heeft een wetenschappelijk onderzoek verricht met positieve conclusies.
  2. Zou bijvoorbeeld Carl Verheijen, wereldkampioen schaatsen op de 10 km (4 december 2005 in Heerenveen) zijn naam verbinden aan SmartReading als het niet werkte? Hetzelfde geldt voor directeuren en managers van bekende bedrijven zoals IKEA, RABO Bank etc?
  3. SmartReading ligt ten grondslag aan het begin van het curriculum van diverse MBA opleiders die weten hoe SmartReading werkt. Zij blijven ons terug vragen omdat het een verademing is voor mensen die naast een drukke baan een pittige studie doen.
  4. SmartReading gaat dan ook veel verder dan andere snelleestrainingen en is een unieke beleving die je bijblijft voor de rest van je leven. Hoe ik dat weet?
  5. We hebben regelmatig cursisten die in het verleden ergens een snelleestraining hebben gedaan. Zij vertellen ons: “Zo dan, dit is echt wel even iets anders”.

Zie: ervaringen

Bel gerust en ik leg je met plezier uit wat SmartReading is en hoe het werkt. Tel.: 0252 518537