Wil je jouw leerervaring verbeteren en slimmer werken? Doe de Smart- kennisversneller!

In een wereld waar informatie zich in een razendsnel tempo ontwikkelt, is het bijbenen van nieuwe kennis en vaardigheden essentieel. SmartReading en Kennisversneller zijn twee revolutionaire concepten die het leren van de toekomst transformeren. Laten we eens dieper ingaan op deze fascinerende ontwikkelingen en ontdekken hoe ze ons helpen om sneller en slimmer te leren.

SmartReading

Met SmartReading leer je om sneller en efficiënter te lezen zonder belangrijke informatie te missen. Dit betekent dat je meer informatie in minder tijd kunt opnemen, wat je efficiëntie verhoogt en je meer tijd geeft voor andere belangrijke taken.

Kennisversneller

De kennisversneller is een innovatieve benadering die leertechnieken en -strategieën gebruikt om het leren en het opnemen van informatie te versnellen en toe te passen. Dit betekent dat je problemen leert oplossen door middel van een gestructureerde aanpak waarbij de nadruk ligt op het leren van nieuwe vaardigheden en inzichten. Door deze methode leer je niet alleen sneller, maar begrijp je meer en pas je toe wat je hebt geleerd. Efficiënt lezen bevordert ook beter organisatiegedrag en een groeimindset.

Het beste van alles is dat het integreren van deze twee concepten, SmartReading en de Kennisversneller leidt tot een krachtige combinatie van technieken om het leerproces te verbeteren. Je kunt sneller en efficiënter lezen met SmartReading, terwijl de kennisversneller helpt om deze nieuwe informatie snel en effectief toe te passen in de praktijk met een gestructureerde aanpak voor het oplossen van problemen en het implementeren van nieuwe kennis en vaardigheden. Je leert de juiste vragen te stellen en action learning. Door actie te ondernemen en reflectie toe te passen, ontwikkel je nieuwe inzichten en vaardigheden die je kunt toepassen om de creativiteit in je team en een verbetercultuur te verhogen. De kennisversneller helpt ons niet alleen om sneller te leren, maar ook om de opgedane kennis beter te onthouden en toe te passen in de praktijk.

De voordelen zijn legio, zoals het verbeteren van je leessnelheid en begrip, het leren op een interactieve manier, de mogelijkheid om nieuw geleerde kennis en vaardigheden direct toe te passen in jouw eigen situatie, complexe problemen oplossen en een leven lang gemakkelijker leren. En het uitbreiden van je netwerk door samen te werken met andere professionals en ervaringen uit te wisselen.

Kortom, als je op zoek bent naar manieren om jouw productiviteit te verhogen en de leercurve te versnellen, dan is de Smart- kennisversneller de perfecte tool voor jou. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van de Smart- kennisversneller en ontdek hoe jij jouw leerervaring kunt transformeren en jezelf kunt voorbereiden op een succesvolle toekomst in deze snel veranderende wereld!

Kennis & praktijkervaring met de smart-kennisversneller

  • Praktijkervaringen aangevuld met kennis door de smartmethode
  • Doelen worden gerealiseerd door reflectie en impactvolle vragen stellen
  • Samen een scherpe vraag- en probleemstelling creëren
  • Samen de passende oplossing vinden en implementeren.

De Smart– kennisversneller, en meervoudige integrale aanpak!

  • Waarom? – De kennisversneller biedt op een effectieve en creatieve manier een weg naar het ontwikkelen van probleemoplossend vermogen.
  • Hoe? – Door van elkaar te leren met de bagage van de gelezen boeken diepgaande analyses met creatieve oplossingen creeren.
  • Integratie – De meervoudige aanpak zorgt ervoor dat je het zo onder de knie hebt.
  • Toekomst – Toekomstige vraagstukken een stuk eenvoudiger oplossen en een leven lang makkelijker leren.

 

De Smart- kennisversneller is dé manier om uitdagingen aan te pakken door van en met elkaar te leren.

TRAINER

Paul van der Velde
Paul van der VeldeSenior Trainer/coach

Join too already thousands of Students enjoying the smart method!