Wilt u ook SmartReading voor u en uw leerlingen?

Wat is SmartReading?

SmartReading is een methode om de leessnelheid en het leesbegrip aanzienlijk te vergroten. De methode wordt al jaren met groot succes toegepast in het bedrijfsleven en nu ook voor leerlingen vanaf 11 jaar. SmartReading heeft Jeugdjournaal en andere tv-programma’s gehaald.

Het belang voor leerlingen.

Deze methode is een goudmijn. De leessnelheid van leerlingen kan meer dan verdubbelen en de leerlingen onthouden meer van de teksten, ook na langere tijd. De neveneffecten zijn ook interessant; het zelfvertrouwen van kinderen neemt toe door de goede resultaten die ze behalen met proefwerken en spreekbeurten. Sommige leerlingen vertellen dat ze veel minder tijd aan huiswerk kwijt zijn en toch alle antwoorden weten. Ook heel bijzonder is dat dyslectische kinderen er baat bij hebben.

Hoe in de klas te implementeren?

In het kort komt het er op neer dat de leerlingen door een gecertificeerde leerkracht in 6 tot 10 lessen de techniek van SmartReading leren en daarna zoveel mogelijk toepassen in activiteiten met informatieve teksten. In groep 7 beginnen en daarna in groep 8 doorzetten. Net als bij zoveel vaardigheden: hoe meer je traint hoe groter de vaardigheid. SmartReading leert je visueel en hierdoor sneller te lezen met meer begrip en je kan meer onthouden. SmartReading is er voor iedereen vanaf 11 jaar!

Het maakt studeren leuker, creatiever en vooral plezieriger.

SmartReading ook voor uw leerlingen?

Uiteraard vrijblijvend

Een voorstel ontvangen?

Liever eerst een afspraak?