Met de smartmethode gaat dat prima.

Sommige vaardigheden kun je niet online leren maar alleen door te doen.

Wij vragen bijvoorbeeld mensen weleens: “Kun je leren schaatsen door het lezen van een boek?” Ze zeggen dan: “Nee, dat gaat niet.” Met schaatsen zal je echt op het ijs moeten oefenen. Natuurlijk kun je wel alvast de theorie uit een boek halen.

Met SmartReading, wat ook een vaardigheid is, ligt het een tikkeltje anders.

Ofschoon lezen met de smartmethode een vaardigheid is, is het niet net zo’n vaardigheid als schaatsen. Schaatsen moet je helemaal vanaf de grond af aan leren. Ik neem aan dat je wel al kan lezen en hierin zit nu net dat verschil. Omdat je al kan lezen zal de smart-methode, zoals wij die online hebben weten te maken, voor sommige mensen heel goed werken. Dit weten we omdat we al veel feedback hebben ontvangen van mensen dat het goed gaat. Je wordt tijdens de online training stapsgewijs door elke fase geloodst waarmee je de technieken integreert. Je leert op deze manier optimaal de beste leer- en leestechnieken. Inspirerende video’s, duidelijk geschreven opdrachten, te beantwoorden vragen en een helder werkboek helpen je. 

Let op!

Voor sommige andere mensen werkt alleen online leren niet zo goed.

Wanneer ze een vraag hebben willen ze graag direct antwoord hebben en niet hoeven wachten tot beeldbellen /of e-mail contact. Maar dan geen nood. We hebben de training ook blended. Blended betekent gemixt leren. Met Blended leren mix je verschillende leervormen tot één leervorm. Mocht je hebben ingeschreven op de online versie en het wil desondanks toch niet echt lekker gaan?! Dan ben je alsnog van harte welkom op de klassikale dagen. Je hebt dus niks te verliezen want de smart-methode werkt gegarandeerd. En… met een beetje oefening, pas je SmartReading al snel onbewust en bekwaam toe met al je informatieve informatie.

Een mooie mix is smartReading Blended. Deels online en twee klassikale dagen.

Zie hier voor meer informatie.