Krijg je ook mindmappen in de cursus?

Ja. Het mindmappen geeft je in combinatie met de smartmethode het ultieme bewijs. Je leest gegarandeerd  2 tot 3 boeken met de smartmethode en doet slecht 2 tot 3 uur over een boek van ongeveer 250 pagina's. Door de smartmethode kun je zo snel gaan en weet je veel meer dan voorheen.

Krijg je ook mindmappen in de cursus?2022-02-20T12:28:59+00:00

Ik ben in opleiding. Welke training snellezen is het meest geschikt voor mij?

De keuze is aan jou! De blended training duurt 2 dagen klassikaal en een deel online. De individuele aandacht bij de blended training is uitstekend omdat je klassikaal met de trainer optrekt. Vooraf, tijdens en na de training heb je beschikking over de volledige online training. Je hebt net zolang als je wilt toegang tot de online training. Wanneer je de online training doet is het voordeel dat je dit geheel op je eigen wijze en tempo kunt doen. Je heb niet direct antwoord op je vragen. Je kunt ze per e-mail stellen en de trainer beantwoord binnen 24 uur. Ja [...]

Ik ben in opleiding. Welke training snellezen is het meest geschikt voor mij?2020-03-08T20:29:26+00:00

Ik moet nogal veel studeren. Kan ik SmartReading gebruiken?

SmartReading is heel handig voor je bij het studeren. Je verhoogt je begripsvermogen en dus het onthouden van het bestudeerde materiaal. Je concentratie neemt aanzienlijk toe. Het studeren kost minder moeite en minder tijd in vergelijking met eerst.

Ik moet nogal veel studeren. Kan ik SmartReading gebruiken?2020-03-08T20:24:33+00:00

Hoe duurzaam blijft de informatie in mijn geheugen opgeslagen?

Opgeslagen informatie zit in het langetermijngeheugen. Door te lezen met de Smartmethode blijft de informatie gegarandeerd veel langer aanwezig dan bij de je gewone manier van lezen. Ook snelleestrainingen helpen hierbij niet. Zeker niet wanneer het een dag duurt. Een dag is simpelweg veel te kort om de beste strategieën aan te leren.

Hoe duurzaam blijft de informatie in mijn geheugen opgeslagen?2020-03-08T20:22:34+00:00

Werkt SmartReading ook in andere talen en kun je het toepassen om een taal te leren?

SmartReading werkt in alle talen. Voorwaarde is wel dat je een acceptabel vocabulaire hebt van de taal waarin je leest en dat je bekend bent met de grammatica. Er dient dus eerst een basis aanwezig te zijn van de te leren taal. Wanneer ons brein geen basis heeft werkt het niet. Wanneer de basis er is gaat het met de smartmethode wel sneller.

Werkt SmartReading ook in andere talen en kun je het toepassen om een taal te leren?2020-03-08T19:58:51+00:00

De stapels werk op mijn bureau geven veel spanning omdat ik er niet aan toekom. Leren we hoe we hiermee om moeten gaan?

Vluchten heeft met ons ‘oudste brein’ te maken, het Reptilian Brain. Dit staat weer in verband met stress. Wanneer je veel werk ziet zorgt je brein voor een vluchtreactie oftewel een stressreactie. De beide hersenhelften werken op halve kracht en je ervaart dat het langzaam gaat. Door de beste technieken van de smartmethode zal je brein niet in de vluchtreactie gaan. Je leert mindfullnes te lezen!!!

De stapels werk op mijn bureau geven veel spanning omdat ik er niet aan toekom. Leren we hoe we hiermee om moeten gaan?2020-03-08T19:54:51+00:00

Gaat het voor mij werken?

Ja, waarom niet? Het gaat ook voor jou werken. SmartReading werkt voor iedereen omdat het voor elke leerstijl is aangepast. Heb je dyslexie? Zie waarom de smartmethode zo'n verademing is voor mensen met dyslexie. Zie: ervaringen

Gaat het voor mij werken?2020-03-08T19:28:09+00:00
Ga naar de bovenkant