Herken je dit ook?

Misschien ben je wel net zo iemand als vele anderen. Je leest 1 of 2 hoofdstukken en dan haak je af. Je begrijpt er weinig van, het gaat te traag en je wil er geen tijd meer voor vrijmaken. Je denkt: “wanneer gaan ze nou eens vertellen waar het echt over gaat!”. Straks niet meer natuurlijk want dan lees je 200 pagina’s gewoon in een uurtje door en weet je perfect waar het over gaat.

Heb vertrouwen in jezelf

SmartReading is uniek gezien de werking op detailniveau. Sinds 1992 hebben wij ervaring met ‘breinvriendelijk’ leren waardoor ook jij straks gemakkelijk leest en leert. Vele duizenden mensen hebben dit inmiddels bereikt door de smartmethode. SmartReading wordt gegeven in onderwijsinstellingen, het bedrijfsleven en aan jongeren vanaf 11 jaar. En weet je, zij hebben allemaal hetzelfde soort brein.

Maar dit is niet alles.

Jouw successtory begint nu.

Want wanneer je SmartReading onder de knie hebt, zal je merken dat je niet alleen hetgeen je zocht in je brein hebt opgeslagen, maar het hele boek!

  • Op een natuurlijke manier lezen – je brein is visueel georiënteerd

  • Focus – wanneer je zinnen leest ben je meer in focus

  • Concentratie – je concentratie gaat omhoog omdat je met de smart methode leest

  • Beter onthouden – door de gehele brein benadering ga je veel meer onthouden

  • Stop nooit met leren – meesterschap is altijd leerling blijven

SmartReading, een volstrekt andere manier van lezen

Stel, je ziet in de verte iemand die een boek leest. Je kunt niet goed zien wie het is. Het is een man of vrouw van een bepaalde leeftijd maar met de leergierigheid van een kind. Iemand die duidelijk het maximale uit zijn of haar leven wil halen. Iemand die kennis wil opdoen en zichzelf wil ontwikkelen. Je komt dichter bij en nu zie je het: die persoon ben jij!

We willen je alvast feliciteren: jouw ogen gaan over deze regels en vormen de woorden om in een begrijpbaar formaat. Jij kan wat 1 miljard mensen op deze wereld helaas nog niet kunnen: lezen! En daarmee mag je jezelf bij de gelukkigen prijzen. Je weet het allicht niet meer, maar het heeft je jaren van oefening en geduld gekost om dit te kunnen. Intussen is jouw leesvaardigheid zo geïntegreerd dat lezen eigenlijk totaal geen moeite meer kost.

Tijd en lezen niet in verhouding?

Of toch? Allicht vind je dat de tijd die je erin steekt, niet in verhouding is met wat je er werkelijk uithaalt. Of kom je gewoon niet meer aan lezen toe? Of heb je last van dyslexie? Misschien raak je gefrustreerd tijdens het lezen omdat je constant afgeleid bent? Bij gebrek aan concentratie, spring je voortdurend terug in de tekst en lijkt lezen meer op een processie van Echternach: één stap vooruit en twee achteruit. Op die manier doe je misschien wel 10 tot 20 uur over een boek van 200 bladzijden en ben je dus weken bezig met het lezen van één enkel boek! En als je het dan eindelijk uit hebt, weet je uiteraard niet meer wat er allemaal in stond.

Je brein anders gaan gebruiken

Als je je in bovenstaande paragraaf herkent, hebben we goed nieuws voor je! Door je brein anders te gebruiken, kun je met de smart methode sneller leren lezen en makkelijker onthouden wat je gelezen hebt. Het doel van smartReading is jou uit te leggen hoe je jouw leesefficiëntie gigantisch kunt verhogen, zodat je veel tijdwinst boekt bij het verwerven en verwerken van schriftelijke informatie. SmartReading gaat dus over jou! Over hoe jij, dankzij lezen, meer excellent zal zijn in de omgang met kennis.

De snelleesmethode SmartReading bestaat sinds 1992. Een neerslag van inzichten, technieken en oefeningen van vele jaren ervaring en up to date. Soms ga je dingen herinneren die je gewoon vergeten was. Je zult in de (online)training echter ook technieken en opdrachten tegenkomen, waarvan je de logica niet meteen zal snappen. Enkel door ze te doen en toe te passen ga je merken hoe vernuftig de smart methode werkt.

Ook online

We hebben de volledige klassikale training online kunnen maken. Wat best even een ‘werkje’ was maar het is geweldig gelukt en zijn er trots op. We krijgen zeer positieve reacties terug van mensen die de online training hebben gedaan. Niet alleen over de opzet en het volgen maar ook over onze ondersteuning. Met zoom, skype, e-mail of op een andere manier zijn we altijd te bereiken. Door de video’s die alles in detail uitleggen, de animaties en de ervaringen die je gaat opdoen met de nieuwe manier van lezen zal je overigens niet veel ondersteuning meer nodig hebben.

Maar toch, als het nodig is, zijn we er voor je!

Share This Post!

Join too already thousands of Students enjoying the smart method!